Voor Bedrijven

Het team van Mr. Breath organiseert diverse trainingen en workshops voor bedrijven en teams. Ook worden we regelmatig gevraagd als onderdeel van een groter trainingsprogramma. 

 

Door je bewuster te zijn van je ademhaling ontwikkel je meer lichaamsbewustzijn. Je komt ‘uit je hoofd’ komt en ‘in je lijf’. Hierdoor ben je in staat om signalen in je lichaam beter te leren kennen en daarop te vertrouwen. Je ervaart minder stress, je kunt beter je grenzen aangeven wat kan helpen bij het voorkomen van burn-out- en stressklachten. Daarnaast zijn er verschillende manieren om energie op te wekken. Beide onderdelen bieden op de werkvloer veel voordelen en zijn belangrijk voor de leiders van de toekomst! Steviger in je schoenen staan, met een rustig hoofd.

 

Wat zijn de voordelen voor jouw team?

  • Werken met meer focus, waardoor de productiviteit vergroot;
  • Zij ervaren minder stress en zijn kalmer in het hoofd;
  • Meer toegang tot hun creatieve brein.

Kortom; door gezamenlijk kennis te maken met ademwerk vergroot jij de duurzame inzetbaarheid van jouw team.

 

De mogelijkheden

We verzorgen een workshop voor teams variërend van 1,5 tot 3 uur. Het is een interactief programma waarbij er naast het delen van informatie ook vooral wordt ervaren. Daarnaast is het mogelijk om een diepgaander programma samen te stellen (meerdaagse) of medewerkers deel te laten nemen aan bestaande trainingen of 1-op-1 trajecten.
Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden in overleg. De workshops worden gegeven door Rob Koning of in overleg met iemand anders uit ons team. 

  • Omschrijf hier zo duidelijk mogelijk jouw vraag of reden van contact.