Ellen Dekkers – ademcoach

Ellen vergelijkt zichzelf graag met een labrador. Kwispelend gaat ze door het leven. Ze is spontaan, empathisch en heeft een aangeboren aanleg om mensen het naar hun zin te maken.

Ellen: ”Rond mijn veertigste begon het aan me te knagen. Ik had en deed alles wat ik wilde, zat in de bloei van mijn carrière. Mijn verstand wist het, mijn lijf zei iets heel anders. Daar zat spanning, een constante alertheid en druk. De adem heeft me wakker gekust en naar mezelf gebracht. Terug in het lichaam. Door ademoefeningen kon ik weer voelen en kwam in mijn binnenwereld. Ik leerde weggedrukte emoties toe te laten. Door ze toe te laten, lossen ze op. 

Zo werd mijn rugzak die ik veertig jaar bij me droeg, lichter en lichter. Het zijn niet alleen emoties, ook je verborgen schatten worden zichtbaar én je hartenwensen én idealen. Ik kan gerust zeggen dat de adem me naar mijn ware zelf heeft gebracht (en ik heb de halve marathon op mijn gemakje gelopen). Een mooier cadeau kan ik mezelf niet geven. Gelukkig zijn is JEZELF zijn. Adem in adem uit …….

Ellen is gecertificeerde ademcoach & trainer van Transformational Breath® en Hartcoherentie. Tevens heeft zij zich verdiept in de diverse andere ademtechnieken waaronder de Wim Hof methode.

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET ELLEN