Ervaringen

Nikki (36), grafisch vormgever

Bij Mr. Breath dacht ik in eerste instantie tools te krijgen om te kunnen ontspannen door middel van ademhaling. 
Na mijn eerste sessie bleek al dat dit over zoveel meer gaat dan alleen ontspannen.
Het heeft mij echt geleerd anders in het leven te staan; ruimte creëren voor jezelf. 
En jezelf vooral die ruimte gunnen. Ruimte om te beschouwen en te beoordelen, in plaats van te veroordelen. 
En vandaaruit de ruimte om te ontspannen. 
Het is een bewustwording die in alle facetten van mijn dagelijkse bestaan doorklinkt.
Ik zou dit een ieder van harte gunnen en willen aanraden.

 

Barbara (42), inkoper reizen 

“Tijdens mijn sabbatical van afgelopen jaar heb ik veel 1-op-1
ademcoachingssessies gedaan bij Rob, adem-wellbeing dagjes meegemaakt en
zelfs ‘het seminar’ (level I, II en III) Transformational Breath
gevolgd. En iedere keer opnieuw ervaar ik weer wat ademen met me doet;
‘heftig spulletje’. Het effect is soms kortdurend, maar vaak werkt het ook veel langer door dan de sessie alleen. Ik heb een groot aantal uiteenlopende effecten ervaren waaronder heel veel meer ontspanning in mijn lijf – echt vanuit mijn hoofd, naar mijn gevoel (highs én lows) – een enorme uitlichting van mijn patronen, er klaar mee zijn en ze ook stap voor stap veranderen – heel veel meer vertrouwen in mezelf, voelen wat je nodig hebt en het lef om daar ook naar te handelen – het ‘opruimen’ van kleine en grote trauma’s en zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan. Transformational Breath bracht me wat ik al lang zocht; echt uit mijn hoofd naar mijn gevoel. Rob schept de juiste omstandigheden. Hij is een fijne coach; hij merkt goed op wat je wel of niet nodig hebt, is heel down-to-earth, easy-to-talk-to, behoorlijk confronterend soms, maar ook altijd heel liefdevol. Ik raad iedereen een
ademsessie bij Rob van harte aan: gun het jezelf!

 

Rein (29), bankier:
“Na stress- en spanning gerelateerde klachten ben ik via via in contact gekomen met Rob en Transformational Breath. Wat mij erg aanspreekt in de behandeling van Rob is de combinatie tussen een coachingsgesprek, het ademen zelf en de totale ontspanning die je ervaart na het ademen. Tijdens het ademen voel je de veranderingen die optreden in je lichaam en voel je letterlijk de energie door je lichaam stromen. Met name het gevoel van totale ontspanning helpt om terug te gaan naar de basis ondanks het drukke bestaan. Daarnaast weet Rob in de gesprekken die we voeren mij te helpen om ‘problemen’ uit het dagelijks leven te relativeren.”

 

Karel (49), managing partner onderzoeksbureau:
“De zienswijze van Rob is voor mij de kennismaking met een andere wereld dan de reguliere management- en of persoonlijkheidstrainingen, zonder te vervallen in zweverigheid of vaagheid. Het helpt mij beter bij mezelf te blijven en biedt de nodige ontspanning in een druk bestaan.”

 

Olga (47), scenarioschrijver:
“De ademsessies die ik bij Rob volg, zowel één-op-één als in kleine groepjes, blijken steeds weer een openbaring voor me. Ook al is geen sessie hetzelfde, ze hebben steeds eenzelfde uitkomst: een ervaring van veel meer ruimte binnenin, een gevoel van bevrijding dus. Maar ook berusting, nieuwe inzichten, zelfvertrouwen en levenslust zijn woorden die in me opkomen als ik het effect probeer te beschrijven. Rob is geen zwever, geen goeroe, maar hij legt met zijn vriendelijke en rustige uitstraling alles duidelijk uit en weet een veilige omgeving te creëren waarbinnen elke ervaring mogelijk en welkom is. Een aanrader voor iedereen die innerlijk op wil ruimen en lekkerder in zijn vel wil zitten.”

 

Jeroen, (37) advocaat:
“Deze training is een effectieve manier om je tegen stress en onzekerheid te wapenen en je energieker te voelen. Rob begeleidt zijn sessies zeer goed: hij legt helder uit en is down to earth. Een ideale training en coach voor degenen die wars zijn van zweverigheid.”

 

Bart (27),  consultant gezondheidszorg:
“Tijdens de ademsessies leer ik dat de grenzen van mijn kunnen helemaal niet vast zijn, maar veelal ingegeven worden door mijn eigen perceptie en reflexen. Zo kan ik midden in een sessie moeiteloos twee tot drie minuten zonder adem te halen, terwijl ik normaal gesproken al na dertig seconden naar adem hap (reflex). Zulke ervaringen helpen me om ook in andere situaties mijn mogelijkheden niet te onderschatten. Rob creëert op natuurlijke wijze de veilige omgeving die ik nodig heb om mijn lichamelijke en mentale barrières één voor één te slechten. Zo krijg ik steeds meer rust en vertrouwen en ben ik beter in balans.”

 

Suma (38), danseres:
“Tijdens de periode dat ik last had van hyperventilatie en psychose, kreeg ik hulp van Rob. Zijn warme, geduldige, begripvolle houding gaf me vetrouwen in het proces waarin ik kwam, het was totaal nieuw voor mij. De sessies waren emotioneel verrijkend, je totaal laten gaan op de -juist geraakte snaar- muziek en de bewustwording van het verschil tussen buik- of borst-ademhaling. Ik heb er heel veel aan gehad en ben nu vrij van medicatie! Ik raad Mr. Breath aan iedereen met soortgelijke problemen.”

 

Hans (63), programmamaker:
“Tijdens een stressvolle periode die ontstond nadat mijn tv programma, waar ik als regisseur en schrijver aan verbonden was na 16 jaar stopte, attendeerde mijn vriendin mij op Mr Breath. Mijn klachten uitte zich in paniek aanvallen en hyperventilatie. Ik ben bij Rob op consult gegaan en door middel van bewust ademhalen had ik voor het eerst in mijn leven een meditatief moment! Ik kreeg wat huiswerk mee met ademhalingsoefeningen en de vijf riten. Die riten zijn een soort gymoefeningen die je houding ten goede komen. Nu ik bijna alles weer op de rit heb ga ik nog steeds naar Mr Breath toe. Het werkt voor mij.”