Find your Flow XL


Mr. Breath x The Breathwork Movement

 

Elke vier weken organiseren we een online ademsessie. De editie van 27 juni werd een extra bijzondere: Find Your Flow XL. Nikki van der Velden van The Breathwork Movement schoof aan om met Rob in gesprek te gaan over de kracht van verbonden ademwerk, en uiteraard over zijn nieuwe boek Verbonden ademen. Ook Nikki heeft dit jaar een boek over de kracht van ademwerk uitgebracht: Jouw adem, jouw medicijn. Ook kon je zoals gewoonlijk genieten van een heerlijke verbonden ademsessie begeleid door Rob.

De opname van de bijzondere sessie is nog beschikbaar!


Find Your Flow XL: wat kan je verwachten?

Het eerste half uur gaat Nikki met Rob in gesprek over verbonden ademwerk en de bijzondere werking hiervan. Rob heeft in de afgelopen jaren duizenden mensen begeleid in ademwerk, en publiceerde recentelijk zijn tweede boek, Verbonden ademen. Nikki richtte vier jaar geleden het succesvolle platform The Breathwork Movement op, om meer mensen bewust te maken van de kracht van ademhaling, en publiceerde dit jaar haar eerste boek: Jouw adem, jouw medicijn. Samen hebben zij alle kennis en ervaring in huis om over dit oneindig fascinerende onderwerp – de adem – in gesprek te gaan. 

Na het gesprek doet Rob een introductie en geeft tekst en uitleg, zodat je op een fijne en ontspannen wordt meegenomen in een verbonden ademsessie, vanuit het comfort van je eigen woonkamer.

– Zonder voorwaarden alles omarmen wat er is. – 


Over Find Your Flow


Onze online Find Your Flow ademsessies zijn begonnen tijdens de eerste lockdown, en nooit meer verdwenen. We krijgen veel enthousiaste reacties over de laagdrempelige manier om regelmatig een ademsessie te doen. Daarnaast is het geschikt voor zowel mensen mét als zonder ervaring.

Het voordeel is dat jij zelf de sessie doet, je leert dat jij zelf de regie hebt. Iedereen kan meedoen, jij bepaalt hoe diep je wilt gaan. Gaandeweg kom je steeds meer in contact met je eigen adem-flow, je lichaam ontspant zich zodanig dat je ademhaling de ruimte heeft. Hoe vaker je meedoet met de sessies, des te beter kan je die regie en ontspanning, dus de flow, integreren in je dagelijks leven. Op deze manier kan je je ook in het dagelijks leven sneller ontspannen.

Let op! Heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raden we je af om mee te doen of om eerst contact op te nemen met ons of je eigen huisarts. Ook bij klachten van angst en paniek adviseren we om een begeleide sessie te boeken.


Wat kun je ervaren als je meedoet?

Ontspanning, een stil hoofd;
Meer focus;
Meer energie (betere zuurstofopname) in je cellen en dus voel je je fitter;
Meer balans tussen lichaam en geest;
Meer vertrouwen in je eigen lichaam.


De Find our Flow XL van 27 juni is een speciale editie. Het belooft een unieke avond te worden, inclusief een interview van Nikki van der Velden (The Breathwork Movement) met Rob over verbonden ademwerk, een verbonden ademsessie begeleid door Rob. 

 

Prijs: € 20
De sessie is de hele zomer beschikbaar tot de volgende online Find Your Flow sessie op 5 september.

Find Your Flow XL - opname van 27 juni