Find your Flow – online sessies

Een echte ademsessie, vanuit je eigen woonkamer. Deze online sessies zijn begonnen tijdens de eerste lockdown en wat blijkt? Het is een blijver. We krijgen veel enthousiaste reacties over de laagdrempelige manier om regelmatig een ademsessie te doen. Daarnaast is het geschikt voor zowel mensen mét als zonder ervaring.

 

Het voordeel is dat jij zelf de sessie doet, je leert dat jij zelf de regie hebt. Iedereen kan meedoen, jij bepaalt hoe diep je wilt gaan. Gaandeweg kom je steeds meer in contact met je eigen adem-flow, je lichaam ontspant zich zodanig dat je ademhaling de ruimte heeft. Hoe vaker je meedoet met de sessies, des te beter kan je die regie en ontspanning, dus de flow, integreren in je dagelijks leven. Op deze manier kan je je ook in het dagelijks leven sneller ontspannen. 

We faciliteren deze Zoom sessies driewekelijks (meestal) op donderdagavond om 20:00 uur. Doe je voor het eerst mee? Check dan in om 19:30 uur, Rob doet het eerste half uur een introductie en geeft tekst en uitleg. De sessie duurt tot ongeveer 21:00 uur, maar blijft langer open om ervaringen uit te wisselen of vragen te stellen.

 

Maak verbinding met je kern.
Zonder voorwaarden alles omarmen wat er is.


Wat kun je ervaren als je meedoet?

Ontspanning, een stil hoofd;
Meer focus;
Meer energie (betere zuurstofopname) in je cellen en dus voel je je fitter;
Meer balans tussen lichaam en geest;
Meer vertrouwen in je eigen lichaam.

Prijs: € 17,50

Er is een opname beschikbaar tot en met drie dagen na de sessie. Daar ontvang je na de sessie een link voor in een aparte email. Je kunt de sessie later doen en zo vaak als je wilt.

 

Wat kun je verwachten?

Rob begeleidt een ademsessie van verbonden ademen. Jij bepaalt zelf hoe diep je gaat. Veel mensen ervaren zo’n sessies als een zeer bijzondere ervaring. Voor de één is een sessie enorm ontspannend, voor de ander kan het heel intens zijn; fysiek, emotioneel en/of een spiritueel. Alles is goed, niets is goed of fout, ambitie doet niet mee.

Let op! Heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raden we je af om mee te doen of om eerst contact op te nemen met ons of je eigen huisarts.

Lees meer over ademwerk.


27 juni: Find Your Flow XL  : Mr. Breath x The Breathwork Movement! Klik hier voor meer info en aanmelden.


Find Your Flow - online sessie 5 september

 

Lieke: “Sinds ik ademsessies volg bij Rob voel ik me rustiger, meer ontspannen en kan ik beter bij mezelf blijven. Én ik slaap beter. Wat een cadeau!”

Patricia: “Mijn nieuwe, voor mij betere vorm van meditatie. Ik voel dat ik mijn ademhaling altijd bij me heb. Het is mijn anker geworden.”

Edo: “Rob is in staat een vertrouwde sfeer neer te zetten waarbij het voelt alsof ik de enige ben die meedoet, heel fijn dit”.