Groepssessies

Ken je dat? Dat je beseft dat je aan het hollen bent om al die ballen in de lucht te houden? Werk is druk, thuis is druk, dan wil je nog naar de sportschool en je vrienden zien. Het is een uitdaging om je hier aan te onttrekken. Je bent vaak verbonden met de buitenwereld, maar een stuk minder met jezelf. Dit maakt dat je je bezieling kwijt kunt raken; doe je nog wel wat belangrijk voor je is? Hoe gaat het nu eigenlijk met jou? Weet je eigenlijk nog wel wat je leuk vindt? Hoe meer je contact maakt met jezelf, des te meer kun je daar blijven, ook in de buitenwereld, verbonden met jezelf. Je maakt betere keuzes voor jezelf en voelt je krachtiger.

 

In deze groepssessies krijg je de kans om weer in contact te komen met jezelf. Uit je hoofd, ín je lijf. Niets anders dan je adem brengt je zo snel terug naar jezelf.

Het ademen in de groep is zo bijzonder omdat je alleen ademt, maar wel samen bent. Voor mensen die geen ervaring hebben met ademwerk is het een laagdrempelige manier om een sessie te ervaren. Voor sommigen lijkt de groep spannend, maar blijkt juist dat het samen delen veel voordelen biedt. Voor mensen die al ervaring hebben met ademwerk is het een fijne manier om blijvend in te checken.

We doen samen een volledige sessie van verbonden ademwerk op muziek en we ademen met maximaal 10 deelnemers. Je wordt begeleid om je ademhaling te ‘openen’, zodat je spanning kunt loslaten, weer kunt ontdekken wie je in werkelijkheid bent zonder al die lagen bescherming. Kijken wat er is.

 

Liselore Poppe, Mr. Breath Ademcoaching

 

De groepssessie wordt begeleid door verschillende ademcoaches, onder begeleiding van Liselore.

Liselore: ‘Ik kijk er enorm naar uit, groepswerk is voor mij een van de mooiste dingen om te doen. De energie van de groep tilt altijd weer iedereen op, de maskers mogen af. Dat is de plek waar ik het liefste ben, zonder extra lagen, in een veilige setting. Kom het ervaren, je bent meer dan welkom.’

 

 

Praktische informatie

  • Locatie: Zwier, Vinkeveen
  • Aankomende data: zie bij ‘aanmelden’
  • Tijd: 19:30 – 21:30 uur (inloop v.a. 19:15 uur)
  • Prijs: € 70,- inclusief btw


Annulering en verplaatsen

Wanneer je langer dan 48 uur voor de sessie annuleert, kun je één keer kosteloos doorschuiven naar een volgende datum. Een terugbetaling is niet mogelijk. Annuleer je binnen 48 uur, dan bedragen de annuleringskosten € 30,-. Je kunt altijd je ticket inschrijving overdragen aan iemand anders, laat dat dan even weten.

 


Aanmelden groepssessie 22 mei

Groepssessie woensdag 22 mei 2024

Aanmelden groepssessie 5 juni

Groepssessie woensdag 5 juni 2024