In Company

 


 

Mr. Breath is breed inzetbaar bij bedrijven en instellingen en werkt vaak mee aan bestaande trainingsprogramma’s voor het onderdeel ademhaling en lichaamsbewustzijn. Daarnaast geeft hij interactieve keynotes over de voordelen en effecten van bewust ademen. 

 

De Kracht van Ademen (lees meer)
&
De Wim Hof Methode (lees meer)

 

De trainingen van Mr. Breath zijn gericht op het ontwikkelen van meer ‘lichaamsbewustzijn’ met als gevolg een betere gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Lichaamsbewustzijn kan worden verbeterd door bewust ademhalen met allerhande ondersteundende oefening om ‘uit het hoofd’ te komen en meer ‘in het lijf’. Dit betekent dat mensen beter voelen en daarmee de signalen van het lichaam kennen en daarop vertrouwen. Hierdoor kun je beter je eigen grenzen bepalen en dat kan helpen bij het voorkomen van een burnout en stressklachten. 

De trainingen van Mr. Breath zijn bedoeld voor mensen die samen meer willen bereiken en met elkaar op een opbouwende manier uitdagingen willen aangaan. Je bent samen grensverleggend bezig en maakt de ‘blije’ hormonen aan. Je durft je kwetsbaar op te stellen en voelt je veilig binnen de groep. De trainingen zijn een directe metafoor voor het leven zelf: je leert ontspannen omgaan met stressvolle situaties van het lichaam en past dit toe in het dagelijks leven.

Er is een combinatie van uitleg en snappen met het hoofd maar vooral ook de ervaring, het weten door het te voelen.

Het is tegelijkertijd een uitnodiging om een start te maken met integreren in je dagelijks leven, voor een blijvend effect. Die tools krijg je mee. 
Hierdoor zitten mensen beter in hun lijf en dit leidt tot een betere sfeer, minder ziekteverzuim en betere prestaties.

 


 

Mr. Breath werkt ook mee bij het samenstellen van preventie- en gezondheidsprogramma’s en geeft lezingen over de voordelen en effecten van ademhaling.

Het is mogelijk een sessie of clinic te boeken als onderdeel van een bestaande training of programma. Mr. Breath heeft bijvoorbeeld meegewerkt aan programma’s van 365 Dagen Succesvol en Your Lab

Voor maatwerk en overleg: 06 13 68 90 48 of mail@mrbreath.nl