Introductie: Ontdek de kracht van adem

Wil je kennismaken met de kracht van ademen en ervaren wat verschillende technieken met je doen?

Ademhaling is een krachtige en effectieve tool waarmee je veel kunt bereiken. Je kunt het zowel gebruiken voor meer energie, meer focus als meer ontspanning. Het is ook een zachte kracht die zijn weg zoekt in een lichaam waar spanning zit. Een masseur maakt deze spanning los van buiten het lichaam, jouw eigen ademhaling doet dat van binnen.

 

Wat bereik je met deze introductie?

  • Je maakt kennis met verschillende ademtechnieken
  • Je beheerst oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan thuis
  • Je leert wat optimaal ademhalen inhoudt
  • Het biedt je de kans om te ervaren hoe je ademhaling zelf kunt gebruiken voor meer ontspanning, energie en een leeg hoofd!

 

Introductiedagen, wanneer? 

We organiseren jaarlijks diverse introductiedagen. Houd de agenda van Mr. Breath in de gaten, meld je (hieronder) aan voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Instagram. Zo weet je altijd als eerste wanneer de volgende introductie gepland staat.

 

Wat anderen zeggen…

“Al zo lang weet ik dat ik eigenlijk iets zou moeten doen met mijn hoge ademhaling. Zo fijn om nu een begin gemaakt te hebben en oefeningen te hebben waar ik mee aan de slag kan. Ik ervaar nu al zoveel meer ontspanning!” ~ Hans (34)

“Wat een ervaring! Nooit geweten dat er zoveel meer mogelijk is met gewoon je adem. De mogelijkheden en de kracht van ademen is gigantisch.” ~ Jolanda (47)

 

Ontdek de kracht van ademen

In “Ontdek de kracht van ademen’ leren we je dat de adem onze belangrijkste energiebron is. Niets is zo veelzijdig en effectief als bewust ademhalen. Je leert o.a. over de relatie tussen ademhaling en burn-out en hoe je door bewuste ademhaling kunt zorgen voor meer vitaliteit, meer ontspanning en een leeg hoofd.

Met de praktische tools van neem je zelf het heft in handen, met direct resultaat: van diepe ontspanning voor het slapen tot een energieboost voor betere prestaties. Lees meer