Liselore Poppe – ademcoach en trainer

Liselore is geaard, nieuwsgierig en laat jou je eigen pad bewandelen, zodat je de wereld kunt laten zien wie je werkelijk bent.

“Ik had eigenlijk alles waar ik ooit naar uitgekeken had; een leuke man, 2 prachtige dochters, samen wonen we op een schip in het centrum van Amsterdam. Werk wat ik leuk vond. Toch kon ik niet echt voelen en bleef ik een gevoel houden van ‘is dit het nou?’. De coaching die ik startte bracht dingen aan het licht maar door het ademwerk kon ik echt in mijn lichaam mezelf weer voelen, met alles wat bij mij hoorde. Ik besefte me dat mijn focus door oude patronen zo naar buiten was gericht dat ik mijn eigen behoeften vergeten was. Ik wist ze gewoon niet meer. Aan de buitenkant zag alles er mooi uit maar de echte verbinding was er niet. De ademsessies brachten me terug bij mezelf. En die tool heb ik altijd bij me.”

Naast haar coachingswerk was Liselore op zoek naar verdieping en verbreding op fysiek niveau. “Ik merk dat je via het lichaam vaak makkelijker toegang hebt tot de geest. Ademwerk maakt dat je vrijer in het leven staat. Via het lichaam maak je contact met dat wat er is, met dat wat al lang verborgen ligt, wat je vergeten bent, met wie je werkelijk bent in al je kleuren.”

Liselore mede-eigenaar van Mr. Breath. Ze is ademcoach en verzorgt de productie achter de schermen. Ook is ze opgeleid in de Epiphora Methode, die ze inzet waar nodig in haar sessies.

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET LISELORE