Mr. Breath meets Wim Hof

Bij de Wim Hof Methode is ademhaling misschien wel de belangrijkste pijler en het heeft veel raakvlakken met de technieken waar Mr. Breath mee werkt. Interessant, effectief en zeer waardevol, vandaar dat ik de opleiding ben gaan doen tot instructeur om mensen hun eigen kracht (weer) te laten ervaren. De kou en juiste mindset of focus maken de methode compleet.
Geniet van het voorjaar en tot snel!

In deze video vertel ik hoe het was met Wim Hof in Polen en wat het mij heeft gebracht. Het was er koud en toch viel het mee, ik voel me fitter dan ooit en… jij kunt het ook!
Rob Koning⎪ Mr. Breath

 

 

 

PS. Op zaterdag 22 April geef ik voor de eerste keer de Workshop Wim hof Methode. Tijdens deze workshop maak je kennis met de drie componenten van de Wim Hof Methode: ademhaling, mindset en koudetraining. De methode wordt uitgebreid uitgelegd en belangrijker nog: je gaat het ervaren, want zoals Wim zegt: voelen is weten! Leuk als je ook komt!