Nascholing ademcoaches 2022

 

Op zaterdag 3 september is er een nascholingsdag bij Zwier voor alle Mr. Breath ademcoaches. Een super-interessante én gezellige dag. Een dag vol nieuwe inzichten en weer samen zijn met alle coaches!

 

Er is deze dag ruimte voor vragen, uitwisseling en we gaan natuurlijk ademen. Daarnaast hebben we voor deze eerste nascholingsdag een bijzondere gastdocent: Juno Burger. Juno is al jaren een toonaangevende naam op het gebied van energiewerk.

Juno heeft een mooi programma gemaakt speciaal voor jullie ademcoaches: “In het contact met cliënten is er een dynamische energie-uitwisseling tussen therapeut, client en de ruimte. Wat gebeurt daar precies en hoe krijg je als therapeut inzicht in en grip op deze dynamiek zodat je je eigen energiesysteem en de ruimte waarin je werkt energetisch schoon houdt en door laat stromen met chi.”

“Ik leg in deze middag uit welke energetische principes aan het werk zijn en hoe je eigen bewustzijn en compassie daar een regulerend effect op hebben. Het lijkt mij ook waardevol een klein ‘experiential’ stukje space clearing te doen waarbij we in de ruimte waar we zijn op zoek gaan naar energetische verstoringen, die voelen en clearen. Dus enerzijds een stuk bewusten over energie in mensen en ruimtes en anderzijds daadwerkelijk daarmee werken.”

 

 

De dag is bij Zwier van 9:30 – 17:00, inloop 9:00 uur. Na de dag is er mogelijkheid tot bijkletsen, borrelen en eten. Fijn als je erbij bent!

Investering: €197 ex btw, dit is de kostprijs van de dag (Zwier en Juno, koffie/thee en lunch) Borrel en avondeten wordt later apart berekend.

Ben je erbij? Er is een minimum aantal deelnemers nodig, dus fijn als je je snel aanmeldt.