Stilte en meditatie

Stap uit de hectiek van alledag, kom tot jezelf en wordt je meer bewust van je zintuigen!

 

In de stilte van de natuur kom je steeds opnieuw bij jezelf thuis. Tussen de bomen voel je je beschermd, in de duinen voel je de vrijheid en kan je je openen.

De wandeling daagt je uit om je innerlijke stilte te ervaren. Contact met de natuur verbind je met je eigen natuur. In stilte lopend geef je jezelf tijd en ruimte, zonder veel te denken en leger te worden. Met aandacht neem je waar wat er in jezelf gebeurt en ervaar je wat je in je haast soms vergeet..

In gezelschap is de ervaring van stilte, contact met jezelf en verbondenheid met anderen nog dieper dan wanneer je in je eentje wandelt.

stilte is niet de afwezigheid van geluid, stilte is je niet laten afleiden door lawaai”   Eckart Tolle

Ook voor bedrijven organiseer ik stiltewandelingen. Even de deur uit, de stilte van de natuur in en frisse lucht door je gedachten laten waaien. Ben je geïnteresseerd, privé of voor je bedrijf, mail dan met contact@robkoning.com of bel 06-13689048.

Schrijf nu in voor de eerstvolgende stiltewandeling op zondag 16 september!

Lokatie: Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang Zandvoortselaan 130, Restaurant De Duinrand.

Vertrek: 8:00, verzamelen vanaf 7:45.

Bijdrage: € 10 (inclusief entreegeld).

[wpgmza id=”1″]

 

 

Draag stevige schoenen en eventueel regenkleding en neem een flesje water mee. Weer of geen weer, de wandeling gaat altijd door mits er genoeg deelnemers zijn.

Stuur een email om je aan te melden.

andere data zijn:

– zondag 14 oktober, Overveen

– zondag 18 november, Zandvoort