Team

Rob Koning – Ademcoach en trainer

Na zijn eerste ademsessie in 2007, was hij zo aangenaam verrast, dat hij na een burn-out besloot om zijn hart te volgen. De moeilijkste werd achteraf de beste beslissing. Ademen bleek dé methode om beter te ontspannen, eigen grenzen te bepalen en regie over zijn leven te nemen. lees verder

Rob is oprichter van Mr. Breath, gecertificeerd ademcoach en gecertificeerd Wim Hof instructeur. Hij werkte met veel verschillende ademtechnieken.


Liselore Poppe – Ademcoach en trainer

Liselore is geaard, nieuwsgierig en laat jou je eigen pad bewandelen, zodat je de wereld kunt laten zien wie je werkelijk bent. lees verder..

Liselore mede-eigenaar van Mr. Breath. Ze is gecertificeerd ademcoach en verzorgt de productie achter de schermen. Ook is ze opgeleid in de Epiphora Methode, die ze inzet waar nodig in haar sessies.


Ellen Dekkers – Ademcoach en trainer

Ellen vergelijkt zichzelf graag met een labrador. Kwispelend gaat ze door het leven. Ze is spontaan, empathisch en heeft een aangeboren aanleg om mensen het naar hun zin te maken. lees verder..

Ellen is gecertificeerde ademcoach & trainer van Transformational Breath® en Hartcoherentie. Tevens heeft zij zich verdiept in de diverse andere ademtechnieken waaronder de Wim Hof methode.


Kim Mulder – Ademcoach

Kim is in haar coaching doortastend, oprecht en onderzoekend. Vanuit rust en
verbinding weet ze je snel op je gemak te stellen. ‘De ademhaling is de sleutel naar je binnenwereld, je essentie. Daar waar het om gaat in het leven.’ lees verder..

Kim is gecertificeerd ademcoach en als coach aangesloten bij Heartmath (hartcoherentie).


 

MAAK EEN AFSPRAAK