De Vijf Tibetaanse Riten

Oefeningen voor vitaliteit, kracht en een lang leven…

Dit wereldberoemde programma is gebaseerd op de ontdekkingen en het boek van Peter Kelder ‘The eye of Revelation, The ancient Tibetan Rites of Rejuvenation’. Sinds Dr. Oz er aandacht aan besteedde in de show van Oprah is het ongekend populair in de VS.

……………………………………………………………………………………………………..

Hoe het werkt:

Het belangrijkste kenmerk van de Vijf Tibetaanse Riten is dat ze je helpen je hormonenhuishouding in balans te brengen en te handhaven. Dit zorgt ervoor dat je een goede metabole uitwisseling en een gezond lichaamsgewicht krijgt. Bovendien heeft medisch onderzoek overtuigend bewijs geleverd dat het verouderingsproces hormoon-gerelateerd is. Van de vijf Tibetaanse riten wordt gezegd dat ze hormonale onevenwichtigheden normaliseren in het lichaam, wat een sleutel is tot duurzame jeugd, gezondheid en vitaliteit.

Daarnaast activeren en stimuleren deze oefeningen de zeven belangrijkste chakra’s. Deze stimuleren op hun beurt alle klieren van het endocriene systeem. Het endocriene systeem is verantwoordelijk voor het afgeven van hormonen en het algemene functioneren van het lichaam en verouderingsproces. Dit betekent dat de vijf Rites is van invloed zijn op het functioneren van al je organen en systemen, waaronder de fysieke en energetische systemen en dat heeft direct invloed op het verouderingsproces. De levensenergie gaat weer stromen!

………………………………………………………………………………………………………..

Het oefenprogramma:

De lessen worden wekelijks gegeven in een cyclus van 7 weken. Daarin worden de oefeningen aangeleerd en uitleg gegeven over hun functie. Het is de bedoeling dat de oefeningen dagelijks worden uitgevoerd, dus ook buiten de lessen. De lessen helpen om de Riten goed aan te leren en ze in je dagelijks leven te passen. Daarnaast is het een stimulans om ermee door te gaan. De lessen worden rustig opgebouwd en zijn voor iedereen toegankelijk.

…………………………………………………………………………………………………….

De cursus start op:

– dinsdag 16 april 2013 – 20:00

– dinsdag 3 september 2013 – 20:00

Locatie: Centrum voor Integrale Zorg, Vogelplein 4, Amsterdam-Noord (5 min. fietsen vanaf IJplein).

Prijs: € 175,-

Deze training wordt ook incompany gegeven, tarieven op aanvraag.
Stuur een email om je aan te melden naar mail@tuanis.nl.