Trainingen & Talks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mr. Breath geeft trainingen voor bedrijven en instellingen en werkt tevens mee aan bestaande trainingsprogramma’s voor het onderdeel ademhaling en lichaamsbewustzijn. Daarnaast geeft Mr. Breath interactieve keynotes over de voordelen en effecten van bewust ademen en het belang en vergroten van het lichaamsbewustzijn.

 

Inhoud

Er komt aan bod wat ‘goed’ ademen precies inhoudt en hoe dit leidt tot diepe ontspanning, meer energie en een betere gezondheid. Waarom bewust ademen zo veelzijdig is en de relatie tussen ademhaling en burn-out wordt besproken. Mensen ervaren de mogelijkheden die bewust ademen biedt. Helder en down to earth, met effectieve oefeningen. 

Alle trainingen zijn gericht op een betere gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Ze zijn bedoeld voor mensen die samen meer willen bereiken en met elkaar op een opbouwende manier uitdagingen willen aangaan. Je bent samen grensverleggend bezig en maakt de ‘blije’ hormonen aan. 

 

Resultaat

We werken aan meer lichaamsbewustzijn, wat inhoudt dat je meer ‘uit je hoofd’ komt en meer ‘in je lijf’. Daardoor ontstaat er een betere balans tussen lichaam en geest, tussen denken en voelen. Door lichaamsbewustzijn leer je wat je grenzen zijn en je leert te luisteren en vertrouwen op de intelligentie van je eigen lichaam. Het leert je beter om te gaan met stress en dat kan een burn-out helpen voorkomen. Je neemt de regie over jouw leven en bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Dit persoonlijk leiderschap leidt direct tot een betere sfeer, minder ziekteverzuim en betere prestaties!

Vandaar dat de trainingen ervaringsgericht zijn, je snapt het als je het zelf hebt gevoeld. Tegelijkertijd is het een uitnodiging om een start te maken met het integreren van een goede ademhaling in je dagelijks leven, voor een blijvend effect. Daar krijg je de tools voor. 

Trainingen worden gegeven bij een bedrijf of instelling op locatie of op een van de bijzondere locaties die wij kennen. In het Nederlands of in het Engels.

 

Een greep uit de mogelijkheden:

  • interactieve keynote (30 – 60 min.)
  • ademsessie op locatie (60 – 90 min)
  • training De Kracht van Ademen (2,5 uur)
  • training Wim Hof Methode (4 uur)
  • trainingstraject ademen en lichaamsbewustzijn (bijv. 7 of 10 x)

 

We denken graag met je mee, informeer naar de mogelijkheden:  06 13 68 90 48 of mail@mrbreath.nl
Prijzen op aanvraag.

 


 

Feedback van deelnemers:

De ademoefening en het ijsbad hebben me doen realiseren dat je mentaal heel sterk kan zijn.

Ik merkte wel dat ik bij een aantal oefeningen mijn hoofd volledig leeg had nadien, dit kan mij helpen in ”mezelf onder controle houden” en niet altijd doorgaan.

Ik was verbaasd en verrast tegelijk na de workshop van Rob. Ik ben me zeker bewuster geworden van wat ontspannen en goed ademen met je lichaam kan doen. Zeer bijzondere en positieve ervaring.

Rob heeft handvaten gereikt welke ik ga gebruiken tijdens stresspieken. Gedachte en lichaam loskoppelen van elkaar.

Tijdens het ademen voel je de veranderingen die optreden in je lichaam en voel je letterlijk de energie door je lichaam stromen. Met name het gevoel van totale ontspanning helpt om terug te gaan naar de basis ondanks het drukke bestaan.

Deze training is een effectieve manier om je tegen stress en onzekerheid te wapenen en je energieker te voelen. Rob begeleidt zijn sessies zeer goed: hij legt helder uit en is down to earth. Een ideale training en coach voor degenen die wars zijn van zweverigheid.

 


 

We hebben o.a. reeds samengewerkt met: 

Shuberg Philis
The Conscious Club
McKinsey & Company
Aberkyne
De Bewustzijnsschool
De Baak
Your Lab
Kantar
365 dagen Succesvol
diverse scholen
Innerfire – Wim Hof Method
IamLove
Parrhesian
ABN Amro
Huize Frankendael
Go Arctic (Finland)
Nordic Health House (Denemarken)