Voor jou?

Stress- en spanninggerelateerde klachten vormen een rode draad van klachten waarbij Transformational Breath® effectief is.
Dat neemt niet weg dat Transformational Breath® geschikt is voor iedereen, ongeacht de leeftijd.

Transformational Breath® is vooral effectief om:

  • hyperventilatie onder controle te krijgen en op te lossen
  • te kalmeren en relativeren bij angst- en paniek
  • te ontspannen en eigen grenzen ‘bewaken’ bij overspannenheid en burn-out
  • beter inslapen en doorslapen
  • een fit en levenslustig leven te hebben

 

Sommige mensen komen met een concrete hulpvraag, anderen hebben het gevoel “niet goed te ademen” en tegenwoordig is vaak sprake van ‘vage klachten’ of ‘welvaartsziekten. Omdat ademen voor verandering zorgt op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, is veelal na een paar sessies verbetering merkbaar.

We beginnen met een intake-gesprek waarbij we een doelstelling bepalen en kijken hoe het ademen je kan helpen. Meestal starten we met individuele ademsessies, later doorgaan in groepsverband is mogelijk. We kunnen een traject samenstellen om bepaalde doelen te bereiken. 

Daarnaast is het mogelijk om een introductiesessie te boeken in een klein groepje van vier personen. De data staan op de agenda.

 


Mr. Breath of Transformational Breath® is geen vervanger van de reguliere huisarts of specialist, maar een complementaire therapievorm. Mr. Breath adviseert nooit om reguliere behandelingen te stoppen. Indien nodig wordt overlegd met huisarts of andere behandelaar(s).


 

Het is mogelijk om te ademen in groepsverband. Op de praktijk zijn regelmatig ademsessies in een klein groepje of je kunt meedoen aan een van de workshops. Kijk op de agenda naar het programma in de komende periode.

Heb je vragen, bel of mail gerust, dit is de contactpagina.

De reacties en ervaringen van anderen, lees je hier.