Vrij Spreken & Presenteren

Vrij Spreken & Presenteren gaat over authentiek spreken in werkelijk contact met met de luisteraars, aanwezig zijn in het moment en kwetsbaar durven zijn zonder schaamte.

De training is zeer geschikt voor mensen met spreekangst en sprekers die hun eigen stijl willen ontwikkelen zonder trucs. Vrij Spreken is een eigentijdse en uitdagende training met direct resultaat.

 

Over de training:

Vrij Spreken is bedoeld voor iedereen die zijn presentaties wil verbeteren, zowel zakelijk als privé, zowel voor beginnende als ervaren sprekers.

Vrij Spreken is in het openbaar is zeggen wat je wilt zeggen. Voor één persoon of voor honderd mensen tegelijk. Improviseren en in “flow” spreken binnen de structuur van een presentatie. Zet druk en angst om in plezier en vertrouwen. Je zelfvertrouwen neemt toe en dat levert veel op in je dagelijkse communicatie. In je relatie, op het werk, en natuurlijk bij het geven van boeiende spreekbeurten en presentaties.

Je ontdekt eerst jouw authentieke stijl door te spreken vanuit je hart, in verbinding met de luisteraar(s). In een logische volgorde en met persoonlijke aandacht ga je deze authentieke stijl verder ontwikkelen. Daarbij word je uitgenodigd om de verschillen in houding en techniek te voelen en zo te ervaren wat jouw manier van presenteren versterkt en wat bij jou past, zonder trucs.

Vrij Spreken is een manier om te leren omgaan met spreekangst of podiumvrees. Je verbetert je communicatie in het algemeen en zal plezier en vertrouwen ervaren bij het geven van presentaties.

Kijk in de agenda voor de beschikbare data. Inschrijven kan per email: mail@tuanis.nl