Master Opleiding

 

Er is veel ontwikkeling op het gebied van ademhaling en ademwerk. Onze opleiding tot ademcoach is steeds in ontwikkeling. Om meer verdieping aan te brengen op gebieden waar we in deze tijd niet omheen kunnen, hebben we een Master Opleiding vormgegeven. Deze Master geeft je de mogelijkheid om NEXT-level te werken met de adem. Daarnaast is het een kans om te verdiepen op je eigen proces, je weer te verbinden met collega’s, te verdiepen in groepswerk. 

 

Wat komt er aan bod tijdens de Master Opleiding?

  • Groepswerk, werken met meerdere coaches in een groep en workshops geven voor kleine en grote groepen. Hoe bouw je zo’n sessie/workshop en hoe doe je dit gedegen en veilig?
  • Zorgeloos presenteren. Vrij spreken voor de groep zonder knikkende knieën, hoe doe je dat?
  • Polyvagaaltheorie en polyvagaal ademen. Wat houdt deze theorie in en hoe kunnen we hiermee werken in het ademwerk. Hoe je met ademhaling het lijf weer kunt reguleren.
  • Werken met trauma en angst en paniek. Wat is trauma en wat is belangrijk bij werken met trauma. Wat is er nodig bij angst en paniek en op welke manier kan adem hierin helpen?
  • Adem en depressie met Bram Bakker. 2,5 Miljoen mensen slikken antidepressiva in Nederland. Kan ademen helpend zijn bij depressie en wat is hierbij belangrijk?
  • Verdiepen op je eigen (adem)proces. Wat laat jouw adempatroon zien en waar kun je nog in groeien?

De opleiding bestaat uit een weekend in de Wierschuur en een tweedaagse bij Zwier, ook met overnachting. Omdat we merken dat blijven slapen zo fijn is en je je even echt kunt onderdompelen.

 

Data:

Masterblok 1: Wierschuur, Hippolytushoef
9 – 11 februari 2024
Start vrijdag 10:00 uur
Einde zondag 16:30 uur
Inclusief overnachten en catering

Masterblok 2: Zwier, Vinkeveen
4 en 5 april 2024
Start donderdag 4 april 9:00 uur
Einde vrijdag 5 april 17:00 uur
Inclusief overnachten en catering

Investering:
€1747,- ex btw
Termijnen mogelijk, neem dan even contact op.

 

INSCHRIJVEN