Nascholing ademcoaches

 

Op zaterdag 30 september is er weer een nascholingsdag bij Zwier voor alle Mr. Breath ademcoaches. Een super-interessante én gezellige dag. Een dag vol nieuwe inzichten en weer samen zijn met alle coaches!

 

Er is deze dag ruimte voor vragen, uitwisseling en we gaan natuurlijk ademen. Het thema van deze dag is; Trauma sensitief werken als ademcoach.

 

 

We hebben voor deze dag als gastdocent Joyce Tacl uitgenodigd. Joyce is zeer deskundig en heeft jarenlange ervaring op het gebied van traumawerk én is ademcoach. Ze werkte bij het huiskamerproject voor straatprostituees, was trajectbegeleider bij huiselijk geweld en op dit moment werkzaam als Consulent-Adviseur aanpak Mensenhandel bij CoMensha, het landelijke coördinatiecentrum tegen mensenhandel. Inmiddels werkt ze ook als ademcoach en kan als geen ander adviseren over trauma sensitief werken als ademcoach. 

 

 

De dag is bij Zwier van 9:30 – 17:00, inloop 9:00 uur. Na de dag is er mogelijkheid tot bijkletsen, borrelen en eten. Fijn als je erbij bent!

Investering: €167,- ex btw., inclusief lunch en borrel.

Later kun je aangeven of je ook blijft eten na de borrel.